19. Aug
2017
20:00

20. Aug
2017
20:00

21. Aug
2017
20:00

Ny Lufthavnsvej, 8560 Kolind

Troels Primdahl // My Icarus Complex

Verdenspremiere på danseforestilling med musik af den elektroniske kunstner Esben Valløe og sang af Jeppe Kjellberg fra WhoMadeWho i den tidligere militærbase ved Aarhus Lufthavn

»I have nothing to do in this world if not to burn. I suffer from not burning; approaching so close to death that I respire it like the breath of a lover.«

Når myten om Ikaros fortolkes af den prisvindende koresgraf Troels Primdahl, skrues der op for en grænsesøgende danseforestilling om menneskets evige vovemod og ukontrollerbare skæbne.

Den multidisciplinære danseforestilling, My Icarus Complex, indtager Aarhus Lufthavn d. 19., 20., og 21. august. Med lyrik skrevet af digter Caspar Eric, musik komponeret af den elektroniske kunstner Esben Valløe, sang af Jeppe Kjellberg fra Whomadewho og dans fremført af seks internationale dansere, er der lagt op til en opsigtsvækkende genfortolkning af Ikarosmyten i en af Aarhus Lufthavns enorme hangarer.

Helaftens-eventet starter ved solnedgang i HANGAR [56°18’40”N - 10°35’55”E] i den tidligere militærbase ved Aarhus Lufthavn. 

Aftenens program samt kørselsvejledning til hangaren kan findes på billetsiden. Her er også mulighed for at bestille et gratis sæde i en shuttle-bus mellem Aarhus C og hangaren.

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK