24. Aug
2017
20:00

Enghavevej 40,
1674 København V

Cph Art Week // Opening

Multimediekunstner Nástio Mosquito fremfører performance-manifestation til kunstugens åbning

På scenen er der dobbelt op på performance og koncert, når de to hovednavne Nástio Mosquito (AO) og Molina (DK) indtager scenen. Den internationale multimediekunstner Nástio Mosquito fremfører sit anmelderroste værk Respectable Thief – en kraftfuld performance-manifestation, som fejrer den produktive og velformulerede vrede igennem en spektakulær og intens udladning af musik, video, tekst og poesi. Herefter tager den unge, danske upcoming sangerinde Molina publikum med på en visuel vandring gennem sit univers af new wave-inspireret electropop.

Derudover kan du gå på opdagelse i VEGAs trapperum, barer og toiletter for mere kunst. Oplev blandt andet live-performance af Carl Krull (DK) og Lisen Pousette & Olivia Riviere (SE), videoværker af Nástio Mosquito (AO), Dodda Maggý (IS), Henning Christiansen og Ursula Reuter Christiansen (DK), samt lyd og tekst installationer af Oskar Jakobsen (DK), Kunsthal 44 Møen m.fl.

Cph Art Week: SOUND & VISION

Under titlen SOUND & VISION sætter Cph Art Week fokus på de kunstneriske krydsfelter mellem lyd og billede. Kunstugen og de mange deltagende kunstinstitutioner vil se nærmere på den del af samtidskunsten, der integrerer lyd og musik som konkret kunstnerisk materiale, men også på de kunstnere, som finder inspiration i deres billedskabelse gennem lyd- og musikuniverser. Programmet vil både finde inspiration i de naturlige og menneskeskabte lyde, det analoge og digitale, det konceptuelle og det populære, det støjende, melodiøse og poetiske.
SOUND & VISION undersøger, hvordan vi gennem kunstens sammensætninger af billede, lyd og musik skaber og fortolker vor tids kulturelle og sociale identiteter.

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK