25. Aug
2017
16:00

Krystalgade 15
1172 København K

Cph Art Week // Vinyl -terror & -horror

'Shhhh' - ny interaktiv lydinstallation af den danske kunstnerduo

På Københavns Hovedbibliotek vises en splinterny, interaktiv lydinstallation af den danske kunstnerduo Vinyl -terror & -horror. Værket 'Shhhh' tager udgangspunkt i post-produktionelle filmlyde og -effekter, som ofte er overdrevede og urealistiske. 'Shhhh' inkluderer blandt andet en knallert, en kompressor, en computer og et filmklip, der sammen skaber et fragmenteret narrativt lydunivers på repeat.

Fernisering: Fredag den 25. august kl. 16.00 -17.00. Kunstnerne Camilla Sørensen og Greta Christensen vil være til stede.

Udstillingen varer fra 25. august til 3. september. Du kan opleve værket hver dag i bibliotekets åbningstid.

Cph Art Week: SOUND & VISION
Under titlen SOUND & VISION sætter Cph Art Week fokus på de kunstneriske krydsfelter mellem lyd og billede. Kunstugen og de mange deltagende kunstinstitutioner vil se nærmere på den del af samtidskunsten, der integrerer lyd og musik som konkret kunstnerisk materiale, men også på de kunstnere, som finder inspiration i deres billedskabelse gennem lyd- og musikuniverser. Programmet vil både finde inspiration i de naturlige og menneskeskabte lyde, det analoge og digitale, det konceptuelle og det populære, det støjende, melodiøse og poetiske.
SOUND & VISION undersøger, hvordan vi gennem kunstens sammensætninger af billede, lyd og musik skaber og fortolker vor tids kulturelle og sociale identiteter.

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK