26. Aug
2017
16:00

Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg

Cph Art Week // Lars Lundehave Hansen

Lydperformance og recpetion

Udstillingen The Space Between the Silence med den danske lydkunster Lars Lundehave Hansen blev vist i Møstings Hus i 2017.

I forbindelse med udstillingen blev der lavet et katalog. Udgivelsen markeres med en reception i Møstings Hus. På dagen vil Lars Lundehave Hansen give en lydperformance med en improviseret bearbejdning af de sinus toner, der lå til grund for værket Directional Transmissions.

Ved hjælp af en algoritme fortolkes udstillingsrummets geometri som lyd i forskellige kompositioner og den fysiske verden opløses til en immateriel lydlig verden.

Cph Art Week: SOUND & VISION
Under titlen SOUND & VISION sætter Cph Art Week fokus på de kunstneriske krydsfelter mellem lyd og billede. Kunstugen og de mange deltagende kunstinstitutioner vil se nærmere på den del af samtidskunsten, der integrerer lyd og musik som konkret kunstnerisk materiale, men også på de kunstnere, som finder inspiration i deres billedskabelse gennem lyd- og musikuniverser. Programmet vil både finde inspiration i de naturlige og menneskeskabte lyde, det analoge og digitale, det konceptuelle og det populære, det støjende, melodiøse og poetiske.
SOUND & VISION undersøger, hvordan vi gennem kunstens sammensætninger af billede, lyd og musik skaber og fortolker vor tids kulturelle og sociale identiteter.

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK