14. Sep
2017
20:00

Blågårds Plads 6A
2200 København N

Choi/ Ninh/ Chen // ANCESTRAL MODERNISM TRI(O)LOGY

Banebrydende slagtøjsspillere skaber et musikalsk univers af urkraft og tidløshed

Ancestral Modernism Tri(o)logy er en koncertrække, som præsenterer tre slagtøjsspillere med forskellige ekspertiser i enten solo-, duo- eller trio-format: Sori Choi med koreansk shaman musik, Lê Quan Ninh med fri impro og Ying-Hsueh Chen med samtidsmusik.

Ancestral Modernism Tri(o)logy tilbyder en usædvanlig oplevelse af urkraft og tidløshed, fyldt med primitivitet og kultur - den gang med den banebrydende Fransk-Vietnamesiske slagtøjsspiller Lê Quan Ninh og den elegante Koreanske Traditionelle slagtøjsspiller Sori Choi og den virtuose Taiwanesisk-Danske slagtøjsspiller Ying-Hsueh Chen, som vil opløse vores gængse forståelse af tid, genre, og nationalitet, ved vekselvirkning mellem Free-Improvisation, Koreansk Shaman Musik, og Ny-Komposition af allerhøjeste kvalitet. 

At forene modsætninger og ekstremiteter i sig selv er de fleste menneskers livs-tema. Når modsætninger mødes i en slagtøjsperformance, trænger musikken direkte igennem lytterens primale kerne og berører den primitive del af kroppens biologiske system. Musik af alle genrer kan da nå ned til de uudforskede dybder i både børn og voksne. Det er Ancestral Modernism-koncertrækkes budskab.

Ancestral Modernism (tidligere navn: So New-So Old, So Far-So Near) er et internationalt koncertprojekt, der forener de allerbedste slagtøjsspillere med ekspertise i traditionel verdensmusik, kontemporær musik og fri improvisation. Siden projektets begyndelse i 2014 er det blevet til mere end 40 koncerter i Danmark, Taiwan, og Korea med stor ros fra publikum.

Til koncerten udfoldes musikernes forskellige baggrunde i klassisk, rytmisk og folkemusik på smukkeste vis i et bevægende og markant fælles udtryk.

Ancestral Modernism Tri(o)logy's koncertrække:
6. september kl 20:00, CPH World Music Festival i Koncertkirken  Duo:  Sori Choi and Ying-Hsueh Chen.  
8. september kl 19:30, CPH World Music Festival i Ansgarkirken Solo: Sori Choi. 
10 september kl 16:00, CPH World Music Festival i Koncertkirken. Solo: Lê Quan Ninh
14 september kl  20:00, Ancestral Modernism Tri(o)logy DEBUT i Koncertkirken.  Trio: Lê Quan Ninh, Sori Choi  & Ying-Hsueh Chen 

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK