14. Sep
2017
15:20

15. Sep
2017
(Hele dagen)

16. Sep
2017
(Hele dagen)

Mejlgade 53
8000 Aarhus C

Tape // Flux Festival 2017

Alternativ musikfestival i Aarhus med fokus på det kompromisløse, udfordrende og eksperimenterende

Den femte udgave af Flux Festival finder sted den 14. til den 16. september i Aarhus og præsenterer en lang række spændende navne fra den danske undergrund på spillestedet TAPE og Teatret Gruppe 38. På programmet er bl.a. Marching Church, First Flush, SVIN, Khalil, KYO og Sonja LaBianca

Her følger et par nedslag i programmet:

SVIN har begejstret med et uortodokst bud på moderne instrumentalmusik. Gruppen tæller de erfarne musikere Lars Bech Pilgaard, Henrik Pultz Melby og Thomas Eiler, der bevæger sig i grænselandet mellem abstrakt nyrock, dronebaseret folklore og ambient støj. SVIN udgav i 2016 deres fjerde album, Missionær, som er indspillet på Island i det legendariske Sundlaugin-studie, og inspirationen fra den storslåede islandske natur har manifesteret sig i et kuldslået, repeterende udtryk præget af luftige, meditative melodier og cirkulære huggende motiver.

KYO er en duo bestående af Frederik Valentin og Hannes Norrvide, hvoraf sidstnævnte også synger i og udgiver musik som synthpop-projektet, Lust For Youth. Med KYO skaber duoen unikke ambiente lydlandskaber, der blander elektroniske og analoge elementer i et udtryk, der både lyder maskinelt og menneskeligt. Mens duoens to forrige udgivelser kunne karakteriseres ved en urovækkende melankoli, er det mere optimistiske stemninger, der kendetegner flere af numrene på dette års album “I Musik” udgivet på Posh Isolation.

Saxofonisten Sonja Labianca har i flere år spillet en ikke helt uvæsentlig rolle i en bred spændvidde af bands i det danske musikmiljø som del af Selvhenter, Choir of Young Believers og Valby Vokalgruppe. I maj udgav LaBianca sin første soloplade, den simplistiske og sanselige About Room, Room To Be, Rooms på Eget Værelse, hvor hun undersøger resonansen af forskellige lokaler med sin saxofon, alene såvel som med hjælp fra Cæcilie Trier, Jaleh Negari og Asger Hartvig.

Line-up:

Torsdag, 14.09.17:
0%
Pardans
TAZER

Fredag, 15.09.17:
Anders Boserup
Arv
First Flush
Jonathan Pyon
Lød
Sonja Labianca
SVIN

Lørdag, 16.09.17:
Khalil
KYO
Lasse Krog Andersen
Marching Church
Soleima
Soon
Tots

Se mere her.

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK