14. Sep
2017
20:00

Flæsketorvet 81
1711 København V

UNDERSØGELSE AF DANMARKS ELEKTRONISKE MILJØ

En større undersøgelse af Danmarks elektroniske musikmiljø er nået til vejs ende - hør om resultaterne her

En større undersøgelse af Danmarks elektroniske musikmiljø er nået til vejs ende. Seks debatsessions i hele landet og over 1.600 spørgeskemabesvarelser fra elektroniske musikaktører fra hele landet, er det blevet til. Det bliver fejret d. 15. september på Tape i Aarhus. Kom og skål i et glas bobler, og hør om de mange spændende indsigter fra vores miljø.

Program

Velkomst ved Strøm-direktør Frederik Birket-Smith & Roskilde Festival-booker Thomas Sønderby Jepsen

Præsentation af undersøgelsens resultater ved undersøgelseschef Ingeborg Okkels

Networking

Hvad er formålet med undersøgelsen?
Undersøgelsen er igangsat af Foreningen Strøm og Fonden Roskilde Festival. Formålet med undersøgelsen er at forbedre vilkårene i det elektroniske musikmiljø. 
➜ Hvad er vi gode til? 
➜ Hvor har vi det svært? 
➜ Hvad mangler scenen? 
➜ Hvordan kan vi tage det til det næste niveau?

Hvorfor lave en undersøgelse?
Der er tale om et pionerarbejde, som sigter imod at forbedre betingelserne for elektroniske musik. Der er derfor tale om første skridt i et større projekt, der skal sikre, at det øvrige kulturliv får blik for omfanget af den elektroniske scene i Danmark. 

Undersøgelsen er støttet af Foreningen Strøm, Fonden Roskilde Festival,Dansk KomponistforeningDPADJBFA / Komponister og Sangskrivere,Musikforlæggerne i DanmarkDansk Musiker Forbund - DMFDansk Artist ForbundRegion Midtjylland og ROSA - Dansk Rock Samråd.

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK