17. Sep
2017
15:00

22. Okt
2017
15:00

12. Nov
2017
15:00

Stengade 18
2200 København N

SNEUM INSTITUTTET // diverse

SNEUM INSTITUTTET vender tilbage til Stengade 3​ ​søndage​ ​i​ ​efteråret​ ​2017​ og præsenterer Ydegirl, Frk. Jacobsen og Adi Zukanovic

SNEUM INSTITUTTET er igen i efteråret 2017 en søndagsmatiné i Stengade med start kl. 15:00 - og som tidligere er rammen en artist-talk mellem dagens gæst og musikjournalisten Jan Sneum efterfulgt af koncert. Alle arrangementer foregår på Stengades "intim-scene" på 1.sal.

Tidligere gæster i Instituttet har været bl.a. Døde Blomster, Hunger, Kogekunst, Anders Mathiasen, Sav og Ærkenbrand. En række Institutter kan høres og genhøres på bl.a. Soundcloud.

SNEUM INSTITUTTET er et samarbejde mellem STENGADE, KLUB AVANTGARDE og MUSIKPARLAMENTET

YDEGIRL - 17. september

I Holland er YDEGIRL navnet på en ung kvinde fundet som mosefund. I Danmark er navnet et kreativt og legelystent alias for performancekunstneren ANDREA NOVÉL. Med rødder i kredsen omkring kunstnerkollektivet Af Med Hovedet og folkene fra First Flush går Andrea Novél egne veje. Som sanger, sangskriver og musiker over performance og talekor, der forholder sig til tekst og lyd i rum og i større eller mindre installationer. Debutalbummet "Parody of Crime" (Visage) byder på nye måder at tænke popmusik på - både i tekst og lyd.
YDEGIRL er gæst når Klub Avantgarde, Sneum Instituttet og Spillestedet Stengade byder indenfor søndag den 17. september kl. 15:00. Som altid starter Instituttet med en "artist-talk" - og matinéen afsluttes med YDEGIRL live. Denne eftermiddag som kvartet med brødrene Asger og Bjarke Valentin samt Thea Thorborg på henholdsvis violin, trombone, trompet/guitar og fløjte. Alle med links til Synd & Skam. Mød YDEGIRL og Andrea Novél i samtale med Jan Sneum på Stengades "intim-scene" på 1.sal den 17.9.17 kl. 15:00

FRK. JACOBSEN - 22. oktober

Dynamisk, kompleks, nærværende: det er bare tre stikord til musikeren, komponisten og sangeren Anja Jacobsen. En del af bl.a. Valby Vokalgruppe og den ene af de to sprælske percussionister i gruppen Selvhenter. Som FRK. JACOBSEN arbejdes i eget regi med en yderligere mangfoldighed af udtryk. Fortsat rytmisk spændstigt, men nu med tekst, stemme og dristige loops. Debutalbummet "Lobsters" udkom i 2013 på Selvhenters label Eget Værelse. I september 2017 var FRK. JACOBSEN igen i studiet - og gæstespillet i Instituttet byder givet på nyt materiale...Måske endnu et afsnit i historien om ægteparret "Mr. and Mrs. Scorpii"!? Vær med når FRK.JACOBSEN er gæst i Sneum Instituttet i Stengade søndag den 22. oktober kl. 15:00 og som altid starter Instituttet med en "artist-talk". Her mellem Anja Jacobsen og Jan Sneum - og matinéen afsluttes med FRK. JACOBSEN live i et solo-set.

ADI ZUKANOVIC - 12. november

På kort tid er ADI ZUKANOVIC blevet et både stærkt efterspurgt og højt respekteret navn på den danske musik-scene - med en evne til favne genremæssigt bredt - og til at indgå i en lang række musikalske konstellationer. Fra Bisse og Hanne Boel til Den Magnetiske Ørn og SVIN. Hvis der da er et "fra" og "til"...Det vil vise sig når ADI ZUKANOVIC gæster Sneum Instituttet som årets sidste gæst. En musikalsk troldmand er han blevet kaldt - og i 2017 har han fået hæderspriser som "årets danske musiker" "hos" Steppulvene. Og i Odense fik han "live hovedprisen". Priser ADI ZUKANOVIC ikke er kommet sovende til. Dér ligger både flid, talent og uddannelse bag. Alt sammen noget ADI ZUKANOVIC hidtil primært har brugt som "side-man". Instituttet gæster ADI ZUKANOVIC som solist. ADI ZUKANOVIC er gæst når Sneum Instituttet i Stengade lukker efterårssæsonen 2017 søndag den 12. november kl. 15:00. Som altid starter Instituttet med en "artist-talk" - og matinéen afsluttes med ADI ZUKANOVIC live.

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK

LINKS