20. Sep
2017
19:30

Aarhus Kunstmuseum
Aros Allé 2
8000 Århus

ZRN // Autopoiesis

En atmosfærisk lydrejse med den eksperimenterende ambient/doom duo ZRN på ARoS

Onsdag den 20. september kl. 19.30 kan du lukke øjnene og svæve med på en atmosfærisk lydrejse med det eksperimenterende band ZRN på torvet ved cafeen på ARoS.

Til begivenheden har bandet skabt en særlig konceptkoncert til rammerne på museet. Koncerten som er navngivet Autopoiesis, er blevet til igennem et eksperimenterende samarbejde med gæstemusikerne Kathrine Kaspersen (Violin), Emma Axelson (Cello) og Mads Mortensen (Percussion). De tre bidrager til een flydende, smuk og drømmende koncertoplevelse, hvor ensemblet fletter improvisatoriske elementer sammen med faste kompositoriske punkter.

Normalt bevæger ZRN sig i et det støjende felt indenfor den eksperimenterende avantgarde- musik, men sætter med Autopoiesis særligt fokus på sit atmosfæriske udtryk og på den dybe lytteoplevelse, der indbyder til at lukke øjnene og lade sig opsluge af lydlandskabet, der skabes på scenen. Skulle du alligevel lade øjnene blive åbne, kan du opleve en billedside i form af en videoprojektion, som også er skabt til selve koncerten. 

Om ZRN

ZRN er en upcoming Aarhus-baseret duo, som i foråret 2017 udgav sin 2. EP Swim. Både med tidligere og  den nylig udgivelse har bandet høstet roser fra danske såvel som udenlandske anmeldere - heri blandt den internationale blog Drowned In Sound.

DIY-duoen, producerer og udgiver selv sin musik, og er genremæssigt i konstant mutation. Deres live-koncerter er ofte præget af eksperimenter, improvisation og inddragelsen af hjemmebyggede lyd-devices.

 

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK