27. Okt
2017
19:00

Huset i Magstræde
Rådhusstræde 13
1466 København K

HUSETS BIOGRAF // SAV

SAV præsenterer tre aftener med nyskrevet film-musik i Husets Biograf - den 2. aften byder på Jean Epsteins okkulte stumfilms-klassiker The Fall of The House of Usher.

Københavner-duoen SAV har flere gange i løbet af de sidste år indgået i samarbejder med Husets Biograf og film- connassieur Jack Stevenson. Senest lagde biografen lokaler til releasen af SAVs sidste udgivelse ”The Conversation” ligesom de to aktører tidligere har samarbejdet under Copenhagen Jazzfestival.

Den 27/10 krydser duoen klinger med Jean Epsteins okkulte stumfilms-klassiker The Fall of The House of Usher. Denne aften kuraterer SAV et band bestående af Hammond Orgel, tremandskor, percussion og guitar.

Det sidste arrangement i rækken foregår d. 28/11 og her vil en film af noget nyere dato danne rammen for akkompagnementet.

Om SAV

Mija Milovic og Lars Bech Pilgaard udgør SAV der i løbet af de sidste år har gjort sig bemærket med turneer i både USA, nord-europa og balkan og desuden stået bag en række bemærkelsesværdige udgivelser i grænselandet mellem weird-pop, noise og abstrakt multi-lingual spoken-word. 

Der er Pilgaards støjguitar i orkanstyrke og Milovic’ gutturalt seismiske støn, der fortæller om volden i »Klassekamp/Titanic«. I orkanens øje er der den smukt guitarekkoende »Familietraditioner«. Og der er den blødende og humpende »Kortlægning«.....The Conversation har både noget for skitsepræget og noget befriende blodigt umiddelbart nærværende over sig. ”(Ralf Christensen Dagbladet Information)

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK