15. Nov
2017
20:00

16. Nov
2017
20:00

17. Nov
2017
20:00

18. Nov
2017
20:00

Dirch Passers Allé 4,
2000 Frederiksberg

RESONANS // Celledelinger

Hør hvordan en celle lyder til koncert og danseperformance på Resonans, en ny festival der forener kunst og videnskab.

Hvordan lyder en celledeling? Og hvordan lyder kræftceller?

Det kan du høre i et nytænkende kunstprojekt, som kulminerer i en koncert og danceperformance på den nye festival Resonans.

Med “Celledelinger” oplever publikum de usynlige og uhørlige cellers liv. Værket er en poetisk gengivelse af cellernes mangfoldige liv og bygges op af en række små fortællinger, der bruger cellernes funktioner og udvikling som inspiration: Celler, der isolerer sig fra andre, når de bliver syge. Celler, der “danser”, inden de knytter sig til andre celler. Og cellernes konstante deling, død og udskiftning.

I 5 år har komponist og lyddesigner Birgit Løkke forsket i lyden af menneskets celler. I tæt samarbejde med det franske kræftforskningsinstitut, Institut Pasteur, og den danske forsker, Christian Munchard, har Birgit Løkke undersøgt og kortlagt alle afkroge af vores eksisterende viden om celler. 

Værket opføres i KU.BE’s cirkelformede sal af 3 musikere og 3 performere. Musikken er skabt på baggrund af optagelser af en “cellesuppe” opsat i et laboratorium og herefter bearbejdet af Birgit Løkke. Koreografien er udviklet af Tina Tapgaard og hendes performancegruppe, Recoil.

Køb din billet her

Læs mere om RESONANS her

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK