14. Dec
2017
19:30

Blågårds Plads 6A
2200 København N

arbitrary // Live + Listening Room #3

Liveoptræden kombineres med en fælles lyttesession - denne gang spiller tyske Andrew Pekler og danske Mads Emil Nielsen live

Det danske label/forlag arbitrary præsenterer d. 14. december i KoncertKirken det tredje af en serie arrangementer med et nyt interessant koncertformat, hvor liveoptræden kombineres med en fælles lyttesession. 

Ved det tredje arrangement d. 14. december optræder tyske Andrew Pekler, der arbejder med digital sampling og analoge synthesizere til rekontekstualisering af found sounds og arkivmateriale. Hans seneste udgivelse, Tristes Tropiques består af syntetisk exotica, pseudo-etnografisk musik og fiktive field recordings. Andrew Pekler har komponeret musik til teater, dans og film, produceret video- og lydinstallationer og spillet koncerter på festivaler i Europa, Nord- og Sydamerika, Østasien og Australien.

Dørene åbner kl. 19:30.  Listening Room kl. 20:00.  Live kl. ca. 20:30 

Det danske label/forlag arbitrary præsenterer i 2017 en ny koncertserie under titlen Live + Listening Room, hvor primært elektroniske komponister – både danske og internationale – optræder live. Før selve koncerterne præsenteres en kurateret serie af kortere, pre-indspillede elektroniske og elektroakustiske lydværker (Listening Room) af kunstnere som Carl Stone (US), Frank Bretschneider (DE) og mange andre. 

Live + Listening Room er forsøg på at præsentere et nyt koncertformat, såvel som elektronisk musik, der sjældent opleves i Danmark – herunder kunstnere fra Tyskland, Østeuropa og dele af USA. Grundtanken med Listening Room er at skabe optimale rammer for en fokuseret, kollektiv lyttesituation, hvori der kan præsenteres elektroniske og elektroakustiske musik- og lydværker, der enten hovedsagelig afspilles ved akademiske festivaler eller lever et liv på forskellige niche- udgivelser. Kun sjældent får disse værker den opmærksomhed, som en kollektiv lytning i Koncertkirkens optimale rammer kan levere.  

Koncertserien arrangeres det danske label/forlag arbitrary, som blev stiftet i 2014 af musiker/komponist Mads Emil Nielsen. arbitrary står bag udgivelse af grafiske partiturer (Framework) og illustrationer, udgivelse af lyd og musik på diverse formater (vinyl, CD) samt en række eksperimenterende mixtapes og lydcollager (arbitrary assemblage series) produceret af tyske, amerikanske og russiske kunstnere. arbitrary har desuden fungeret som platform i forbindelse med dokumentation samt koncerter i DK, Italien og Berlin, DE. Før og efter koncerterne afspilles udvalgte dele af arbitrary’s mix-/assemblage-serie. 

Live + Listening Room #3 præsenteres i samarbejde med Goethe-Institut Dänemark og festivalen G((o))ng Tomorrow.

Foto øverst: from Standards, Milan (IT) - video by URSSS: http://www.ursss.com/2015/11/andrew-pekler/ 

 

Koncertkalenderen produceres i samarbejde med SNYK