05.12.17

Aarhus 2017 Finale

Lørdag den 9. december markeres afslutningen på Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 med stort anlagte finalearrangementer i en stafet fra Hvide Sande Havn til Aarhus Havn og Aarhus Midtby.

På den yderste danske vestkyst på Hvide Sande Havn markeres finalen med indtil flere koncerter og arrangementer af forskellig art. Bl.a. kan man opleve en række improviserede koncerter med saxofonisten Lars Greve fra kl. 15.

Kl. 17 finder selve afslutningsceremonien sted i Hvide Sande, og den live-transmitteres til en storskærm på Aarhus Havn (Mellemarmen bag Dokk1). Herefter fortsætter aktiviteterne på Aarhus Havn, hvor året mindes i lyd og billeder. Når showet på Aarhus Havn slutter, kan publikum kaste sig ud i festen i hele Aarhus Midtby. En række store og små spillesteder slår dørene op til mere end 75 gratis koncerter med danske og internationale bands.

Bl.a. præsenterer foreningen Across the Floor, som arbejder med eksperimenterende musik og lydkunst, et program i Aarhus Rådhus fra kl. 18:30-01:30. Oplev bl.a. Alex Mørch, Tettix Hexer, den eksperimenterende violinist Nils Gröndahl og den tyske guitarlegende Michael Rother fra hedengangne NEU! og Harmonia.

Læs mere på Aarhus2017.dk.