13.11.17
Erik Bünger i performance lecturet "The Third Man"

Stemmer undersøger stemmen

Onsdag aften indtages Christianshavns Beboerhus af den svenske kunstner Erik Bünger, en duo bestående af digteren Jesper Elving og lydkunstneren Tobias Kirstein samt en gruppe, der kalder sig Union for Open Vocalism – alle bruger og undersøger de denne aften den menneskelige stemme.

Omdrejningspunktet for den musikalske del af Erik Büngers virke er den menneskelige stemme og dens modstridende forhold til kroppen, til sprog, musik og teknologi. I forskellige performance-situationer behandles stemmen ofte som noget radikalt umenneskeligt, der tager kontrol over menneskekroppen.

Noise-musikeren og kunstneren Tobias Kirstein, der bl.a. stod bag koncertforeningen KNTN og stiftelsen af spillestedet Mayhem, optræder med digteren Jesper Elving, der har stået på scenen med mangen en musiker/lydmager i forskellige tekst/lyd-samarbejder.

Francesca Burattelli, Andrea Green Novel og Holger Hartvig opfører under navnet UFOV (Union for Open Vocalism) et stemmespil, der undersøger stemmens knuder og tidsspring med stemmen som værktøj.

Hvad? Erik Bünger, Jesper Elving/Tobias Kirstein & UFOV
Hvor? Christianshavns Beboerhus
Hvornår? Onsdag den 15. november kl. 20