Hvad kan den konventionelle solo-koncert på et akustisk instrument i dag? Hvad stiller man op med denne traditionsbundne situation og udtryksform i en verden af elektronik og digital reproducerbarhed, hvor teknologien tillader os at gengive alle lyde, når og hvor vi har lyst?

På den norske festival for eksperimenterende musik, Borealis, der løber af stablen 8-12. marts i Bergen, udfordres og udforskes netop dette spørgsmål, når den danske akkordeonist Andreas Borregaard opfører helt nye værker af Jennifer Walshe and Niels Rønsholdt.

Begge har arbejdet intensivt med det intime og performative i koncertformatet, og de to toneangivende komponister har taget det på sig at skrive musik for akkordeonet, der fremhæver fysikaliteten, kroppen og musikeren i solo-koncertens rammer.

Det sker i aften på Borealis i Bergen. Læs mere på festivalens hjemmeside.

Teaser
<p><span>På den norske festival for eksperimenterende musik, Borealis, der løber af stablen 8-12. marts i Bergen, udfordres og udforskes solo-koncerten, når den danske akkordeonist Andreas Borregaard opfører helt nye værker af Jennifer Walshe and Niels Rønsholdt.</span></p>
<p><span>...</span></p>
Image