Peter Bruun portrætkoncert

7. Oktober 2016
<p>Athelas Sinfonietta dedikerer en hel koncert til musik af komponisten Peter Bruun – bl.a. med uropførelse af en ny kammersymfoni.</p>
<p>...</p>

Athelas Sinfonietta dedikerer en hel koncert til musik af komponisten Peter Bruun – bl.a. med uropførelse af en ny kammersymfoni.

Det nye værk bærer titlen Når du engang har forladt – uendelig kammersymfoni for de fortabte. Som det også tidligere har været tilfældet, er titlen lånt fra et digt af Ursula Andkjær Olsen, som Peter Bruun har lavet flere operaer sammen med.

“Peter Bruun er en af disse komponister, der stadigt og jævnligt præsenterer en ny opera, et par nye sange, noget kammermusik osv. og hver gang får opmærksomhed og positiv respons og glade musikere – og priser – sågar den store fra Nordisk Råd, men det er som om, at der stadig er et stykke vej til at nå det store publikum”, lyder det fra Athelas, der altså ønsker at skabe øget opmærksomhed om Peter Bruun gennem denne dedikerede koncert.

Athelas indspiller således også efterfølgende musikken fra koncerten til udgivelse i 2017.

Ved koncerten medvirker i øvrigt den danske basunist Jesper Busk Sørensen, der til daglig spiller i Berliner Philharmonikerne, men her er solist i Bruuns basunkoncert Twelve to remember, twelve to come.

Tid: Søndag den 9. oktober kl. 16
Sted: Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, København K

Læs mere om koncerten på Athelas’ hjemmeside og køb billetter på Billetten.dk.