Kasper Rofelt

Kasper Rofelt er uddannet komponist (cand. mus.) og musikteoretiker fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og arbejder som lærer i komposition, musikteori, musikvidenskab og hørelære på MGK i Ishøj og ved Folkeuniversitetet i København.

Desuden har han omfattende virksomhed som foredragsholder og formidler af musik. Han har fået sin musik spillet i det meste af Europa og i Rusland. Den er desuden blevet indspillet flere gange, senest på portræt-albummet ”The song I’ll never sing”, som blev udgivet på Dacapo Records i marts 2012.

Kasper har skrevet musik, der spænder over det store orkesterapparat og kammermusik til helt enkle soloværker. Han har samarbejdet med nogle af de største klassiske musikere og ensembler, samt prominente forfattere, fx Pia Tafdrup, hvis digtsamling ”Krystalskoven” han skrev musik til i 2009.

Ud over at komponere musik til professionelle musikere og ensembler, har han også komponeret flere værker for børn og unge: Senest den musikalske fortælling ”Den Lilla Møghætte og Pulven” til tekst af Rune T. Kidde, som blev uropført i Tivoli i april 2012.