Udstillingen The Hammer Without a Master: Henning Christiansen's archive løber fra den 22. juni til den 11. august, 2013, og åbner med en todages performance festival på Møen i weekenden den 22-23. juni.

Festivalen er dedikeret til kompositioner og visuelle værker af den nu afdøde danske Fluxus kunstner og komponist Henning Christiansen. The Hammer Without a Master indvier den nye bygning til Kunsthal 44 Møen, der med tiden skal fungere som sommerresidens for unge komponister, kuratorer og kunstnere samt huse "Henning Christiansens arkiv".

 Projektets omdrejningspunkt er en billedkunstudstilling, en performances serie og elementer fra Henning Christiansens værker.

Unge kunstnere fra Danmark, Norge og Sverige er blevet bedt om at udvikle nye værker til festivalen med udgangspunkt i Henning Christiansens arkiver. Det er Mia Edelgart (DK), Jacob Kirkegaard, (DK) Tori Wrånes (NO), Leif Elggren (S), Marja-leena Sillanpää (S) og de unge komponister Tobias Kirstein (DK), Andreas Führer (DK), Johannes Lund (DK), Vagn E. Olsson (DK). Festivalen er kurrateret af artist in residence Chiara Giovando.
Se programmet

Om Kunsthal 44 Møen
På Møen ligger det internationale udstillingssted Kunsthal 44 Møen. Det blev grundlagt i 2007 af tyske kurator, gallerist og kunstsamler René Block. Museet åbnede i 2008 med udstillingen ”Imagine Mönhattan”, siden har programmet vekslet mellem aktuel samtidskunst og tråde tilbage til den nyere avantgarde med FLUXUS- og konceptkunst.
Læs mere om Kunsthal 44 Møen

Billede: Claus Haxholm og TR Kirstein Sketch

Teaser
<p>Udstillingen <em>The Hammer Without a Master: Henning Christiansen's archive</em> løber fra den 22. juni til den 11. august, 2013, og åbner med en todages performance festival på Møen i weekenden den 22-23. juni.</p>
<p>Festivalen er dedikeret til kompositioner og visuelle værker af den nu afdøde danske Fluxus kunstner og komponist Henning Christiansen.<em> The Hammer Without a Master</em> indvier den nye bygning til Kunsthal 44 Møen, der med tiden skal fungere som sommerresidens for unge komponister, kuratorer og kunstnere samt huse "Henning Christiansens arkiv".

 Projektets omdrejningspunkt er en billedkunstudstilling, en performances serie og elementer fra Henning Christiansens værker.</p>
<p>Unge kunstnere fra Danmark, Norge og Sverige er blevet bedt om at udvikle nye værker til festivalen med udgangspunkt i Henning Christiansens arkiver. Det er Mia Edelgart (DK), Jacob Kirkegaard, (DK) Tori Wrånes (NO), Leif Elggren (S), Marja-leena Sillanpää (S) og de unge komponister Tobias Kirstein (DK), Andreas Führer (DK), Johannes Lund (DK), Vagn E. Olsson (DK). Festivalen er kurrateret af artist in residence Chiara Giovando.<br /><a href="http://www.44moen.dk/">Se programmet</a></p>
<p><strong>Om Kunsthal 44 Møen<br /></strong>På Møen ligger det internationale udstillingssted <em>Kunsthal 44 Møen</em>. Det blev grundlagt i 2007 af den tyske kurator, gallerist og kunstsamler René Block. Museet åbnede i 2008 med udstillingen ”Imagine Mönhattan”, siden har programmet vekslet mellem aktuel samtidskunst og tråde tilbage til den nyere avantgarde med FLUXUS- og konceptkunst.<br /><a href="http://www.44moen.dk/">Læs mere om Kunsthal 44 Møen</a></p>
<p>Billede: Claus Haxholm og TR Kirstein <em>Sketch</em></p>
Image