Årsfesten på Louisiana

Af
| DMT Årgang 34 (1959) nr. 03 - side 85-85

Artiklen er indscannet fra det trykte magasin; der tages forbehold for fejl

ÀRSFESTEN PÀ LOUISIANA Dejlige Øresund, kantet med klint og lund, stolte byer, gul db e s âe d e agre; grænse, som skiller ej, gyngende landevej, over dig skal vore toner flagre! Carl Ploug, 1846.

Tæt ud til dette så ofte af digterne besungne Øresund, med udsigt over til Hven ligger Louisiana, en fornem kunstsamling, en arkitektonisk seværdighed, et koncerthus. Natur og kultur i ét.

MpF indbyder sine medlemmer med ledsagere til en uformel udflugt til dette sted, som er reserveret MpF lørdag den 2. maj.

Arsfesten begynder kl. 19,30.

Der er afgang fra Grønttorvet i København (tæt ved Nørreport St.) i opvarmede turistbusser kl. 18,00.

På Louisiana bydes der bl. a. på kammermusik, solo- og korsang - men alt det skal ¿øvrigt være en overraskelse. Der arrangeres et smørrebrødsbord med te eller kaffe og kager. De der ønsker det, kan købe øl til maden.

Tilbagekomsten til Grønttorvet sker ved midnatstid, således at enhver kan nå tog- og sporvognsforbindelser til alle kanter af byen.

Prisen for deltagelse i årsfesten på Louisiana (includerende altså: bus frem og tilbage, entré, underholdning og smørrebrød med te/kaffe og kager) er kr. 20-, som bedes indsendt til MpF, gironummer 26 284 samtidig med tilmeldelsen.

Tilmelding må af hensyn til arrangementets endelige tilrettelæggelse ske senest onsdag den 22. april til MpF's kontor (tlf.: Bven 4021, ådr.: Frederiksborggade 50, K).

Tilmeldingen er bindende.