Ærgerlige hib til MIC

Af
| DMT Årgang 76 (2001-2002) nr. 02 - side 72-72

Artiklen er indscannet fra det trykte magasin; der tages forbehold for fejl

  • Annonce

    Man skal høre meget

Jeg vil gerne rose Maria Frej for hendes store artikel: Ny musik-blafferens guide til nærmeste koncert i DMT's august-nummer. Artiklen giver et imponerende overblik over de mange ny musik- aktiviteter over hele landet.

Men den indeholder nogle hib til MIC, som vi ikke bare sådan kan have siddende på os uden en kommentar! For det første er det virkelig ærgerligt, at Maria i sin informationssøgning på nettet under koncertarrangører/spillesteder ikke nævner MICs månedlige listning af kommende uropførelser af dansk musik over hele landet. Den burde falde lige i øjnene, når man netop slår op på www.mic.dk under 'Koncerter og festivaler'. Listen er fremadrettet og opdateres løbende. Tidligere blev den rundsendt pr. fax, men siden 1998 har den hver måned været at finde på MICs website.

For det andet skriver Maria Frej - igen i forbindelse med søgning af oplysninger - at det er tilfældigt, hvad MIC har på hylderne af brochurer. Jamen, det er skam ikke tilfældigt! For det vi ikke har i fysisk form - fordi vi ikke har plads til alt - har vi adgang til på nettet. Og med det høje serviceniveau, som MIC altid yder - og som også blev tilbudt Maria Frej - fremskaffer vi fluks alt, hvad man måtte ønske.

Og så vil jeg også rose Erik Jacobsens artikel om dansk musik, men igen er det bare ærgerligt, at det af artiklen ikke fremgår, at MIC er dybt involveret i DISCOVER DENMARK i Birmingham, som indgår i Det Internationale Kultursekretariats program for 2001.

Anette Faaborg

Direktør for MIC"