NMPUs tidsskriftabonnement

Af
| DMT Årgang 39 (1964) nr. 08 - side 260-260

Artiklen er indscannet fra det trykte magasin; der tages forbehold for fejl

  • Annonce

    © PR

NMPUs TIDSSKRIFTSABONNEMENT

Musikpædagogen og Dansk Musiktidsskrift har, som det blev omtalt i DMs novembernummer, indledt et samarbejde med andre nordiske musiktidsskrifter om en abonnementsordning på ét årligt eksemplar af et svensk, et norsk, et finsk og et dansk musiktidsskrift, som hver især påtager sig årligt at udsende et nordisk musikpædagogisk nummer skrevet af fagfolk fra alle de 4 nordiske lande. Det der således kommer i gang, er etableringen af et bindeled mellem Nordisk Musikpædagogisk Union (NMPUs) tusinder af medlemmer i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Det nordiske tidsskriftsabonnement omfatter

1) et eksemplar af det svenske MUSIK-KULTUR, der udsender et nordisk nummer i januar kvartal,

2) et eksemplar af Norsk Musikktidsskrijt, som udsender et nordisk nummer i april kvartal,

3) et finsk tidsskrift, som udsender et svensk-sproget nordisk nummer i juli kvartal og

4) et nummer af Dansk Musiktidsskrijt, som udsender et nordisk musikpædagogisk nummer i oktober kvartal.

Da alle Musikpædagogens og Dansk Musiktidsskrifts læsere automatisk vil få tilsendt det nordiske nummer af Dansk Musiktidsskrift, vil NMPUs Tidsskriftsabonnement derfor for danske læsere komme til at omfatte de svenske, norske og finske særnumre.

Prisen ialt for disse numre er kr. 12,-.

Ved indbetaling af abonnementsafgiften kan De allerede nu sikre Dem det første nummer i rækken - det svenske Musik-kulturs musikpædagogiske nummer, som udsendes ca. februar 1965.

Bestilling bedes under alle omstændigheder afgivet inden 15. januar 1965. Bestilling kan kun afgives ved indsendelse af abonnementsafgiften kr. 12,- til

NMPUs TIDSSKRIFTSABONNEMENT Puggårdsgade 13, Kbh. V. Giro 135008.